Személyi kölcsönök igénylés jövedelemigazolás nélkül

2014. Sze. 12.

Személyi kölcsönök igénylés jövedelemigazolás nélkül

Személyi kölcsönt akár online is igényelhet, így elkerülheti a sorban állást, amellyel időt, energiát, és akár pénzt is megtakaríthat, hiszen nem kell elmennie sehova sem. Fontos azonban, hogy a csatolandó dokumentumokat mindenképpen kérik a bankok is, tehát ezt nem kerülheti el. A jövedelemigazolásnak nem csak a pozitív elbírálást segíti, hanem az maximum összeget is meghatározza, mivel személyi hitel esetén az igazolt jövedelem 5-6szorosa igényelhető (adóstárs bevonásával 8-10szeresére is növelheti).

A személyi kölcsön feltételei:

  • Futamideje pénzintézetenként változhat 7-8 év között.
  • A személyi hitelt 18 éven felül bárki igényelheti, 25 éves kor alatt azonban magasabb az elutasítási arány. A felső életkorhatár személyi hiteleknél 65 év.
  • Az igénylő cselekvőképes és devizabelföldi magánszemély lehet.
  • Érvényes személyi igazolvány (lakcímkártya), adókártya.
  • Utolsó 2-3 havi közüzemi számla (telefon, víz, villany, gáz, fűtés, kábeltévé) + az befizetést igazoló csekk.
  • 30 napnál nem régebbi Munkáltatói igazolás, a hiteligénylés feltétele, hogy a munkaviszony minimum 6 hónapja fennálljon ugyanazon a helyen.
  • Bankszámlájának eredeti kivonatai az utolsó 2 hónapból.
  • Nyugdíjasok esetén éves nyugdíjértesítő, valamint az utolsó 2 havi nyugdíjszelvény.
  • Saját bankszámla.
  • A hiteligénylő sem aktív, sem passzív státuszban nem szerepelhet a KHR/BAR listán, ez minden esetben elutasítással jár együtt!

Ki igényelhet személyi kölcsönt?

A személyi hitelt 18 éven felül bárki igényelheti, 25 éves kor alatt azonban magasabb az elutasítási arány. A felső életkorhatár személyi hiteleknél 65 év. Az igénylő cselekvőképes és devizabelföldi magánszemély lehet.
A hitel igénylője nem szerepelhet a KHR/BAR listán, sem aktív, sem passzív státuszban. Amennyiben mégis szeretne személyi kölcsönt felvenni, csakis úgynevezett tiszta adós, vagyis olyan személy, aki nem szerepel ezen a listán, bevonásával sikerülhet.

Miért hasznos Önnek a személyi hitelkalkulátor használata?

A személyi hitelkalkulátorral, amelyet az oldalon talál meg, azonnal kiszámolhatja várható törlesztő részletei nagyságát a futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének megadásával. Az eredményt összehasonlíthatja más ajánlatokkal is (pl.: más devizában, mivel a személyi kölcsön elérhető abban is), így garantáltan a legkedvezőbb személyi kölcsönt tudja igénybe venni.

A lehető leggyorsabban szeretne pénzhez jutni? A váratlan kiadás nem probléma többé! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki az űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!