Személyi kölcsön ügyintézés könnyedén, egy hét alatt megkaphatja a pénzt

2014. dec. 31.
Személyi kölcsön ügyintézés könnyedén, egy hét alatt megkaphatja a pénzt

A személyi kölcsön kedvező hitel megoldás, amely gyors segítséget jelent, ha Önnek anyagi nehézségei támadnak.

Tudja meg, miért érdemes a személyi kölcsön mellett dönteni

  • A személyi kölcsön összege akár több millió forint is lehet, a bankok általában 6 millió forintig bocsájtanak ki ilyen kölcsönöket.
  • A futamidő az ügyfél által meghatározható, így ha havi kis összegeket szeretne törleszteni, arra is lehetősége van, csak ki kell tolnia a futamidőt.
  • A személyi kölcsön esetében nincs szükség ingatlan garanciára, ha nem akar még kezest sem kell bevonnia a hitelbe.
  • Gyors és egyszerű az ügyintézés, a kért pénz néhány napon belül folyósításra is kerül.
  • A törlesztőrészletek akár fix összegűek is lehetnek, vagyis a futamidő lejártáig minden hónapban megadott összeget kell fizetni, ez azt jelenti, hogy nem kell a változó költségek miatt aggódnia. A személyi kölcsön lehetőségek között olyanok is akadnak, amelyek esetében a kezdetekben kisebb összegű a törlesztőrészlet, majd a futamidő mértékével arányosan nő, az ügyfél dönti el, melyik a számára megfelelő lehetőség.

A személyi kölcsön kérelmezése

A személyi kölcsön hitelügyintézése egyszerű, mert Önnek ki sem kell moccannia a lakásából, hogy leadhassa a hitelkérelmét. A személyi kölcsön kalkulátor segítségével áttekintheti a hitel lehetőségeket és mikor választott, le is adhatja az igénylését. Mivel a hitelkalkulátor a bankok legelőnyösebb személyi kölcsön konstrukcióit mutatja meg, Ön garantáltan a legjobb hitel megoldás mellett dönthet majd anélkül, hogy több pénzintézetbe el kellene mennie. A hiteligénylés interneten keresztül leadható és a bank munkatársai egy munkanapon belül fel is keresik Önt, így az előzetes adósminősítés telefonon megtörténik és megismerheti a személyi kölcsön lehetőséggel kapcsolatos tudnivalókat is. Ha megfelelőnek tartja a hitelmegoldást, akkor csak a szerződés aláírása miatt kell elmennie a bankba és néhány munkanapon belül folyósításra is kerül a kért személyi kölcsön.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az árlapot és mi felkeressük a legelőnyösebb személyi kölcsön lehetőségekkel.

 

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!