Személyi kölcsön kalkulátor

2010. aug. 09.
Személyi kölcsön kalkulátor

Találja meg a legkedvezőbb személyi hitel konstrukciót több mint 30 bank kínálatából. Személyi hitel kalkulátorunkkal most Ön is pillanatok alatt tájékozódhat! Adatbázisunkban csaknem az összes hazai pénzintézet személyi kölcsön ajánlatai szerepelnek, így velünk összehasonlíthatja a Magyarországon rendelkezésre álló személyi kölcsönöket és személyi hiteleket, hogy megfontoltan választhasson az Önnek legmegfelelőbb konstrukciók közül.

A személyi kölcsön hitelkalkulátorral most rögtön megismerheti jövőbeli törlesztőrészleteinek összegét, illetve megtudhatja, milyen egyéb terhekkel szembesülhet a hitelfelvétel során. A személyi kölcsön hitelkalkulátorok használata gyors, és természetesen díjmentes!

Hitelkalkulációkor mindenképp a figyelmébe ajánljuk, hogy alaposan nézzen utána a hitelfeltételeknek, erősen javasolt szakértő tanácsának a kikérése is. Ezt a hitelezési gyakorlatban megszokott számok, mutatók összetettsége, bonyolultsága teszi szükségessé. A legtöbben úgy választanak hitelt, hogy a hozzá tartozó THM – teljes hiteldíj mutató – alapján választják ki a legkedvezőbbnek tűnő terméket. Érdemes azonban tudni, hogy a THM-el is félre lehet vezetni a hitelfelvételben gondolkodókat. Könnyen előfordulhat, hogy egy alacsonyabb THM-el hirdetett hitel olyan többletköltségeket hordoz magában (kötelező biztosítások, hitelbiztosítéki díjak, szerződési díjak, flexibilis törlesztőrészletek), melyek miatt a végeredményben drágábbnak bizonyulhat egy magasabb THM-el rendelkező, de egyébként korrektebb feltételeket kínáló kölcsönnél.

A piacon található konstrukciók, devizahitelek esetén pedig az árfolyamok is naponta változnak, így a kalkulátor által szolgáltatott számok általában nem fillérre pontos eredményeket jelentenek majd, azonban az eltérés nem lesz számottevő.

Milyen feltételekkel igényelhet személyi kölcsön?

  • Igénylő életkora 18-65 év között
  • Aktív barlista automatikus elutasítást eredményez
  • Alkalmazottal esetén legalább 6 havi munkaviszony
  • Alkalmazott esetén a jövedelemnek folyószámlára kell érkeznie. Amennyiben jövedelemét nem folyószámlára, készpénzben kapja, akkor korlátozottabbak a lehetőségek. Legalább 3-4 havi bankszámlamúlt elvárás.
  • Munkanélküli segély, GYED, GYES nem elfogadható jövedelem
  • A hitelezési tapasztalat alapján a jövedelem 5-9 szerese igényelhető. Például: 100.000 Ft igazolt nettó jövedelem esetén
  • 900.000 Ft a maximálisan igényelhet hitelösszeg
  • A hitelfelvevő képessé adóstárs, kezes bevonásával növelhető
  • Konkrét igénye esetén igényeljen személyi kölcsönt honlapunkon és 12-24 órában beül munkatársunk megkeresi Önt ajánlatunkkal.

Ajánlom figyelmükbe a kalkulátorakat:

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, szívesen megválaszoljuk azt! Elérhetőek vagyunk a nap bármely pontján telefonon és e-mailben is, de kérdéseit felteheti szakértői fórumunkon is bármikor, a nap 24 órájában. Munkatársaink rendelkezésére állnak rengeteg hasznos információval, banki összehasonlításokkal, de esetleges jogi kérdéseire is igyekszünk választ adni. Amennyiben szeretne naprakész lenni a hitelek világában, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!