Személyi kölcsön feltételei

2010. okt. 12.
Személyi kölcsön feltételei

Sokan azt gondolják, ez egy egyszerű hitelforma, azonban ez nem így van. Rengeteg előírás van, amelyeknek meg kell felelni. Van ugyan pár kivétel, amiben egynémely bank enged, de ez igen ritka eset.
Általánosságban azt mondhatjuk, hogy egy normál jövedelemmel rendelkező, számláit rendesen fizető személy kaphat személyi kölcsönt. Ez helytálló, azonban ma kevés ilyen illető van, hiszen a legtöbben a válság előtt, vagy éppen a miatt vettek fel valamilyen hitelt. Ezen adósok felkerülnek a KHR, közismertebb nevén a BAR listára s ez pl. a legtöbb esetben már kizáró ok. Ugyanígy van a minimális jövedelemmel rendelkezők esetében. Itt akadnak kivételek, ugyanis egy-két pénzintézet elfogadja a kézbe kapott fizetést is, de ekkor is rendelkeznie kell az igénylőnek aktív folyószámlával, aminek az utolsó háromhavi kivonatát kérik.  Ez azért fontos, mert fizetésünk kb. egyharmadát “könyvelhetjük el” kiadásként.

Az sem mindegy, mekkora összeget szeretnénk felvenni. A várható törlesztőrészleteket egy-két perc alatt kiszámolhatja hitelkalkulátorunk segítségével. Egyszerűen megadja az összeget, valamint a tervezett futamidőt. Így nemcsak a várható kiadást kapja meg, de kollégáink segítségével akár a többi ajánlattal is össze tudja hasonlítani és az Ön számára legjobbat kiválasztani.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!