Személyi kölcsön bárkinek…

2007. nov. 05.
Személyi kölcsön bárkinek…

A személyi hitelt a szabad felhasználású hitelek csoportjába oszthatjuk. Legnagyobb előnye, hogy bármilyen célra fel lehet használni, akár vásárlásra, akár a pénz ajándékozására (pl.ballagásra) fordítható.

Jövedelem alapú, tehát ingatlanfedezet bevonására nincs szükség. Ellenben a jövedelmet alaposan átvizsgálják. A hiteligénylés feltétele minimum a mindenkori minimálbér megléte.
Minél magasabb az igazolható jövedelem, annál nagyobb az az összeg, amelyet kölcsönként megkaphatunk. Körülbelül a fizetésünk 5-8szorosát lehet felvenni. A felvehető összeg adóstárs bevonásával növelhető, így az arány 10szeresére is növelhető a fizetésünk arányában.

Ezen felül a személyi kölcsönnél, mint minden más hitelfelvételnél, alapfeltétel, hogy a Központi Hitelinformációs Rendszerben, rövidebb nevén a KHR listán ne szerepeljen az ügyfél. Némely pénzintézet passzív státusz esetén -vagyis, ha a tartozás már nem áll fenn-, megadja a hitelt, de aktív státusz esetén gyakorlatilag nincs esélyünk. 

Szabad felhasználású személyi hitelt bárki igényelhet, aki elmúlt 18 éves és rendelkezik magyarországi állandó bejelentett lakcímmel. Ezeken kívül a bankok kérik még az utolsó havi befizetett közüzemi számlát,valamint a jövedelmet igazoló folyószámla kivonatot. A kézbe kapott fizetést ma már nagyon kevés pénzintézet fogadja el.

Személyi hitelkalkulátorunk segítségével számolja ki várható törlesztő részleteit! A futamidő és a felvenni kívánt pénzösszeg beírásával a kalkulátor kiszámolja, hogy mekkorák lesznek a személyi kölcsön havi részletei. Kérhet hitelminősítést is, ez által kideríthei, hogy mennyire hitelképes. Igényelje még kölcsönfelvétel előtt! Rengeteg energiát és időt takaríthat meg!

Szabad felhasználású hitelre van szüksége, de csak egy kisebb összegre? Elveszik a különböző hitelajánlatok között?
Amennyiben bizonytalan, kérdezze munkatársainkat! A piac változását folyamatosan szemmel tartják, így a legkedvezőbb konstrukciót találják meg Önnek! Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!