Személyi hitel kalkulátor 2010

2011. feb. 07.
Személyi hitel kalkulátor 2010

A személyi hitel kalkulátor használatával kiszámolhatja várható törlesztő részletei nagyságát. A kalkulátornak a futamidő nagyságát, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegét kell megadni. Ez által azonnal megkapja a személyi kölcsön törlesztő részletnek nagyságát.

Több funkcióra is alkalmazható a kalkulátor?

Igen, a kalkulátort több célra is használhatja. A törlesztő részleteket összehasonlíthatja, így az Önnek legkedvezőbb konstrukciót tudja
igénybe venni. A személyi hitel igénylésénél érdemes hitel előminősítést kérni, amellyel megtudja azt is, hogy mekkora hitel összeg felvételére jogosult, illetve kaphat-e hitelt.

Milyen feltételekkel igényelhet személyi hitelt?

  • A személyi hitelt 18 éven felül bárki igényelheti, 25 éves kor alatt azonban magasabb az elutasítási arány. A felső életkorhatár személyi hiteleknél 65 év.
  • Az igénylő cselekvőképes és devizabelföldi magánszemély lehet
  • Érvényes személyi igazolvány (lakcímkártya), adókártya.
  • Utolsó 2-3 havi közüzemi számla (telefon, víz, villany, gáz, fűtés, kábeltévé) + az befizetést igazoló csekk.
  • 30 napnál nem régebbi Munkáltatói igazolás, a hiteligénylés feltétele, hogy a munkaviszony minimum 6 hónapja fennálljon ugyanazon a helyen.
  • Bankszámlájának eredeti kivonatai az utolsó 2 hónapból.
  • Nyugdíjasok esetén éves nyugdíjértesítő, valamint az utolsó 2 havi nyugdíjszelvény.
  • Saját bankszámla.
  • A hiteligénylő sem aktív, sem passzív státuszban nem szerepelhet a KHR/BAR listán, ez minden esetben elutasítással jár együtt!

Mekkora összeget lehet felvenni és mennyi időre?

A személyi kölcsön összege az igazolt jövedelem 5-6szorosa lehet, adóstárs bevonásával ez az összeg a jövedelem 8-10szeresére növelhető. Forint (HUF), valamint Euró (EUR) alapon érhető el jelenleg. Futamideje 7-8 év, amely pénzintézetenként változó lehet.

A személyre szabott, legkedvezőbb ajánlatokról és feltételekről az Ajánlatkérés gombra kattintva tud érdeklődni. Hitelszakértőnk 12 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy díjmentesen tájékoztassa, megválaszolja személyi kölcsönnel kapcsolatos kérdéseit.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!