Mekkora lehet a személyi kölcsön összege és, hogy igényelhető?

2014. dec. 24.
Mekkora lehet a személyi kölcsön összege és, hogy igényelhető?

Személyi kölcsön igénylés ma már egyszerűen, az interneten keresztül is lehetséges. Szeretne gyorsan és egyszerűen egy kisebb összeghez jutni? Akkor ez az Önnek legideálisabb lehetőség!

A személyi kölcsön előnyei:

  • Néhány százezer forint és akár több millió is kérelmezhető, ennek köszönhetően Ön a kisebb és nagyobb kiadásait is megoldhatja a hitelből.
  • A bank nem kér garanciát, nem kell felajánlania a lakását, hogy megköthesse a hitelszerződést!
  • A hitelügyintézés gyorsan és egyszerűen megy, akár 3-4 munkanapon belül meg is kaphatja a kért összeget.

Mire van szükség a kérelmezéshez?

  • A jövedelemigazolás elvárt. Egyes bankok már három hónapos folyamatos munkaviszony mellett is adnak kölcsönt, más bankoknál a személyi kölcsön csak hat hónapja tartó folyamatos munkaviszonnyal rendelkezők számára elérhető.
  • Az is fontos, hogy ne szerepeljen a KHR listán, különben elutasításra kerülhet a hitel kérelme.
  • Az adósminősítés folyamán utánanéznek, hogy Ön rendesen fizeti-e a meglévő hiteleit és ezt is figyelembe veszik a hitel kibocsájtása előtt.

Hogy lelje meg a megfelelő személyi kölcsön lehetőséget?

A személyi kölcsön hitelkalkulátor segítségével a keresgélés nagyon egyszerű. A kért összeget kell megadnia és a futamidőt, ezután a hitelkalkulátor már keresgél is a jobbnál jobb ajánlatok között. A hitelkalkulátor össze is hasonlítja a személyi kölcsön lehetőségeket, így megtudhatja melyik érhető el a legkedvezőbb feltételek mellett. A személyi kölcsön ajánlatok között mindenki találhat olyat, amely a számára ideális, mivel sok féle konstrukció közül választhatnak az ügyfelek. Ha a személyi kölcsön lehetőségek közül már sikerült választania, adja le a hitelkérelmét az interneten és a banki szakértők egy munkanapon belül fel is keresik Önt. Az előzetes hitelbírálat után gyorsan meg is lehet kötni a személyi kölcsön szerződést és néhány Ön gyorsan meg is kaphatja a kért pénzt.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és megkeressük Önnek a tökéletes személyi kölcsön konstrukciót!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!