Magyar Posta személyi kölcsön

2011. jún. 20.
Magyar Posta személyi kölcsön

A Magyar Posta személyi kölcsön jövedelem alapú hitel, így kisebb összeg felvételét teszi lehetővé. Ennek előnye, hogy így gyorsan juthat az igényelt pénzhez, nem kell hosszú heteket, vagy akár hónapokat várnia. Már akár 24 órán belül is megkaphatja a
kölcsönt. Azonban itt is fontos, hogy megfeleljen a feltételeknek:

  • A munkaviszonynak minimum 6 hónapja fent kell állnia.
  • A hitel szabad felhasználású, tehát semmilyen elszámolási, számlabemutatási kötelezettsége nincs.  – Összege az igazolt jövedelem 5-6szorosa, adóstárs bevonásával 8-10szerese lehet.
  • Futamideje 7-8 év, amely bankonként változhat.
  • A 2010-ben életbe lépett módosítások ezt a szegmenset nem érintették, így továbbra is Forint (HUF), Euró (EUR), Svájci frank (CHF) alapon lehet személyi hitelt igényelni, de a svájci frank változása miatt elsősorban a forint és az euró alapú hitelt preferálják a pénzintézetek.
  • A személyi hitelt 18 éven felül bárki igényelheti, 25 éves kor alatt azonban magasabb az elutasítási arány. A felső életkorhatár személyi hiteleknél 65 év. Az igénylő cselekvőképes és devizabelföldi magánszemély lehet.
  • Személyi kölcsön igénylésére BAR/KHR listásoknak jelenleg nincs lehetősége. Passzív státuszúak számára viszont tud másféle hitelt igényelni. Az ingatlanfedezet alapú hiteleknél a legtöbb pénzintézet már engedi a hitelfelvételt, de feltételül akár pótfedezet bevonását is kérhetik. A passzív státuszt mindössze 1 évig őrzik meg, azután törlik, tehát akár lehet, hogy már nem is szerepel a listán és akkor akár személyi kölcsönt is igényelhet.

Személyi hitelkalkulátor

A hitelkalkulátor  több szempontból is előnyös az Ön számára, még mielőtt nekivágna a személyi kölcsön igénylésének. Az oldal tetején található személyi kölcsön kalkulátor használatával pár kattintással kiszámíthatja a várható törlesztő részlete nagyságát, így tud kalkulálni a későbbiekben is. A futamidőt, illetve a felvenni kívánt összeget kell megadnia, és azonnal láthatja a várható törlesztő részletének nagyságát. Több ajánlatot is fog látni, hogy garantáltan a legolcsóbbat tudja választani.  Az részletek már tartalmazzák a kamatot is, így ezt sem kell Önnek külön hozzáadnia.
Így Önnek nem kell mennie sehova, egy helyen láthatja a legjobb ajánlatokat, amivel nem csak időt, pénzt is megspórol!

Váratlan kiadásaira eddig nem volt megoldás? Mi garantáltan megkeressük a legjobb ajánlatot! Kattintson most az Ajánlatkérés gombra, hitelszakértőnk 12 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!