Interneten is kérelmezhető a személyi kölcsön, remek megoldás!

2015. jan. 07.
Interneten is kérelmezhető a személyi kölcsön, remek megoldás!

A személyi kölcsön az év elején nagyon kedvelt hitel, mivel gyorsan folyósítják és a feltételek is kedvezőek. Ha csak egy kis összeg hiányzik ahhoz, hogy az év első hónapjaiban is anyagi biztonságban legyen Ön és a családja, akkor nézze át a személyi kölcsön ajánlatokat.

A személyi kölcsön keresés menete

Könnyedén rálelhet az ideális személyi kölcsön megoldásra az interneten is. A személyi kölcsön kalkulátor számára adja meg, mekkora összeget akar felvenni és ezt követően a futamidőt is írja be, majd a hitelkalkulátor meg is keresi azokat a személyi kölcsön lehetőségeket, amelyek alkalmasak lehetnek Önnek. A személyi kölcsön ajánlatok között így könnyen keresgélhet és össze is hasonlíthatja az ajánlatokat. A THM-et minden konstrukció esetében érdemes figyelembe venni, mivel ez mutatja meg, mekkora lesz a hitel teljes díja, így Ön pontos képet kaphat arról, mekkora költségekkel jár a hitelfelvétel.

Személyi kölcsön online ügyintézés

A személyi kölcsön kiválasztása után kérelmezheti a hitelt néhány kattintással. A kért adatokat kitölti és ezt követően a munkatársaink egy munkanapon belül felkeresik Önt, hogy elmondják a hitellel kapcsolatos tudnivalókat. Amennyiben minden rendben megy és Ön hitelképes, a személyi kölcsön miatt akkor kell bemennie a bankba, amikor elviszi a kért dokumentumokat és megkötik a hitelszerződést.

A személyi kölcsön kedvező lehetőség

Nincs szükség ingatlan fedezetre és kezesre sem ahhoz, hogy néhány százezer, vagy néhány millió forintot kapjon. A jövedelemigazolás az egyetlen amit a bankok elvárnak a személyi kölcsön esetén. Ez a hitel akkor is kérelmezhető, ha Önnek kis jövedelme van, az viszont elengedhetetlen, hogy rendszeres és igazolható jövedelme legyen. A három hónapja tartó folyamatos munkaviszony minden banknál követelmény, de van olyan is, ahol a fél év az elvárás.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és segítünk a hitel választásban!

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!