Felvehető személyi hitel bakszámlakivonat, folyószámla nélkül?

2007. dec. 08.
Felvehető személyi hitel bakszámlakivonat, folyószámla nélkül?

Személyi hitelt szeretne felvenni, de nincsen bankszámlája? Azt a bankot keresi, amelyik folyószámla-kivonat nélkül is ad személyi kölcsön? Egyáltalán létezik ilyen hitelintézet?

Igen, van!
A legtöbb esetben azért kérnek a bankok 3 hónapra visszamenő bankszámlakivonatot, hogy tudomást szerezhessenek arról, van-e már meglévő hitele az ügyfélnek.

Bár a marketingajánlatokat és a plakátokat nézve olyan egyszerűnek tűnik a hitelfelvétel, ez a valóságban koránt sincsen így.
A szigorodó hitelfelvételek miatt egyre több személy kölcsön igénylés kerül elutasításra, holott a legtöbb személyi kölcsön kalkulátor nem utasítja el az érdeklődőt, hanem kedvező törlesztőrészlettel kecsegtet. Nos ez a csali, amit sajnos sokan be is kapunk!
Vegyük sorra, hogy mire van még általában szükség a folyószámla-kivonaton túl:

  • Minimum 3 havi bejelentett munkaviszony
  • Határozatlan idejű munkaszerződés
  • Az igénylő ne szerepeljen BAR / KHR listán

Mi itt a Bankárnetnél tisztában vagyunk Ügyfeleink igényeivel és lehetőségeivel.
Szakavatott kollégáink lassan 7 éve foglalkoznak személyi kölcsön folyósításával.
Sokaknak a személyi hitel jelenti az utolsó mentsvárat és a szükségmegoldást. A Bankárnet tisztában van ezzel, éppen ezért pozitív bírálat estén a hitel 4-6 munkanap alatt folyósításra is kerül!

Hogy nagyobb eséllyel indulhasson díjmentes hitbírálatát nem egy, hanem egyszerre minimum 3-5 banknál le is adjuk, így biztos lehet abban, hogyha van valahol megoldás, azt az Ön bankárnetes tanácsadója meg is találja!
A folyószámla-, bankszámlakivonat helyett csupán jövedelemigazolást kérünk, ahol a munkaadó feltünteti, hogy a jövedelmét készpénzben kapja. Ezzel el is hárult az akadály!

Egy elhamarkodott döntés miatt kapott magas törlesztőrészlet csak tovább tetézheti a gondot. Sajnos a legtöbb BAR / KHR listás éppen a személyi kölcsönnel rendelkezőkből kerül ki.
Ne essen hibába, keresse a garantáltan legolcsóbb hitelt a Bankárnet munkatársainál!

Szívesen megnézni milyen havi törlesztőt tud elérni velünk?
Számoljon a személyi hitel kalkulátor segítségével, amit oldalunk felső részén talál. A személyi kölcsön kalkulátor közel 40 bank ajánlatából választja ki Önnek a piacon elérhető legolcsóbb törlesztőrészletet, hogy ezzel százezreket takaríthasson meg.

Szeretne már most személyi hitelt igényelni? Marketingajánlatok helyett valós, az Ön számára is elérhető konstrukciót keres?
A személyi kölcsön kalkulátor használatakor adja meg telefonszámát, 24 órán belül visszahívjuk, hogy személyi kölcsönét már másnap intézhessük!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!