Akciós személyi hitelek igényelhetőek?

2014. Sze. 13.

Akciós személyi hitelek igényelhetőek?

Az akciós személyi hitelek előnye, hogy alacsonyabb a törlesztő részlete, mivel a különböző járulékos költségek elengedésével megtakarítást eredményez. A plusz kamatokat a THM, vagyis a Teljes Hiteldíj Mutató tartalmazza, amennyiben ennek mértéke 0%, az általában akciós ajánlat. Nem feltétlenül minden költséget engednek el, de már csak a kezelési költséggel is spórolhat.

Milyen feltételekkel igényelhet személyi kölcsönt?

  • A személyi hitelt 18 éven felül bárki igényelheti, 25 éves kor alatt azonban magasabb az elutasítási arány. A felső életkorhatár személyi hiteleknél 65 év.
  • Az igénylő cselekvőképes és devizabelföldi magánszemély lehet
  • Érvényes személyi igazolvány (lakcímkártya), adókártya.
  • Utolsó 2-3 havi közüzemi számla (telefon, víz, villany, gáz, fűtés, kábeltévé) + az befizetést igazoló csekk.
  • 30 napnál nem régebbi Munkáltatói igazolás, a hiteligénylés feltétele, hogy a munkaviszony minimum 6 hónapja fennálljon ugyanazon a helyen.
  • Bankszámlájának eredeti kivonatai az utolsó 2 hónapból.
  • Nyugdíjasok esetén éves nyugdíjértesítő, valamint az utolsó 2 havi nyugdíjszelvény.
  • Saját bankszámla.
  • A hiteligénylő sem aktív, sem passzív státuszban nem szerepelhet a KHR/BAR listán, ez minden esetben elutasítással jár együtt!

Mekkora összeget lehet felvenni és mennyi időre?

A személyi kölcsön összege az igazolt jövedelem 5-6szorosa lehet, adóstárs bevonásával ez az összeg a jövedelem 8-10szeresére növelhető. Forint (HUF), valamint Euró (EUR) alapon érhető el jelenleg. Futamideje 7-8 év, amely pénzintézetenként változó lehet.

Válassza a legolcsóbb törlesztő részletet!

Használja az oldalon található személyi hitelkalkulátort és számítsa ki a várható törlesztő részletei nagyságát. Ehhez mindössze a futamidőt, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegét kell megadnia. A kalkulátor deviza alapú ajánlatokat is mutat, hogy garantáltan a legkedvezőbb konstrukciót tudja igénybe venni.

Válassza a legolcsóbb ajánlatot! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!